Kaja Martinson | nr 345

Ettevõtja, korteriühistute juht ja nõustaja
https://www.parnuuhendab.ee/wp-content/uploads/2021/09/Kaja-Martinson-e1630518424958.jpg

Olen sündinud ja elanud kogu elu Pärnus. Tegelen korteriühistute juhtimisega, minu hallata on Pärnus mitmed ühistud. Olen KMMK haldusteenused OÜ juhatuse liige. Mulle on oluline, et Pärnu areneks ja siin oleks hea ja turvaline elada.

Minu eelmiste valimiste lubadus ja soov – Mai ja Papiniidu ristmiku ohutumaks ehitamine –  sai teoks 2020. aastal. Linna puhtus ja heakord on mulle tähtsad. Seisan selle eest, et linn jätkaks „Hoovid korda“ kampaaniaga ja suurendaks selle projekti toetusrahasid. Pooldan jätkuvalt kergliiklusteede rajamist Pärnus. Hoolitseme oma kodude eest, et need oleksid kaunid, korras ja turvalised. Hoolime oma kodulinnast!