Toomas Rapp | nr 344

Ettevõtja, spordijuht, ühiskonnategelane

Olen sünnilt pärnakas, õppisin Pärnu VI keskoolis, Koidula gümnaasiumis, Tallinna Tehnikaülikoolis, Tartu Ülikoolis ja EKA-s. Olen diplomeeritud ehitusinsener ja kaitsnud ärimagistri kraadi.

Olen töötanud erinevates ehitusala ettevõtetes Tartus, Pärnus ja Tallinnas juhina nagu Tartu Maja, Rautakesko ja YIT. Praegu töötan Rootsi börsiettvõtte Sweco EST Eesti haru tegevjuhi ja juhatuse liikmena. Minu juhitava ettevõtte tegevusalaks on ehituskonsultatsioonid ja -järelvalve.

Olen ühiskondlikult aktiivne Pärnu Rotary klubis, Pärnu jahtklubis ja Pärnu sõudeklubis. Sõudeklubis kannan presidendi rolli: olen üle kümne aasta aidanud kaasa investeeringute saamisele ja juhtinud Pärnu Rääma sõudekeskuse renoveerimist.

Arvan, et senise kogemuse tõttu olen suuteline haarama laia pilti ja pikemat perspektiivi, ja panustama oma tegevustega Pärnu tuleviku heaks. Pärnu on tore elukeskkond oma roheluse, jalgrattateede, Jaansoni raja, jõe- ja merealaga. Pärnu peab targalt võitlema aktiivse ettevõtluskeskkona eest ja ääremaastumise vastu.

Soovin ja usun, et saan nii oma ehitus- ja kinnisvaraalaseid, kui ka ühiskondliku töö ning spordialaseid teadmisi ja kogemusi Pärnus kõigi heaks kasutada.