Valimisliit esitas Pärnu linna valimiskomisjonile oma kandidaatide nimekirja

7. sept. 2021

Valimisliit Pärnu Ühendab esindajad esitasid Pärnu linna valimiskomisjonile kandidaatide nimekirja 17. oktoobril toimuvatel kohalike omavalitsuste volikogude valimisel osalemiseks. Valimisliidu nimekirjas kandideerib Pärnu linnavolikokku 27 inimest. Pärnus tuntud ja tegusate kandidaatide seast leiab ettevõtjaid, koolijuhte, spordi- ja kultuuritegelasi ja avaliku sektori esindajaid. Niisamuti kandideerib osavaldade eluolu tundvaid inimesi, noori ja küpses eas tegijaid, endisi ja praeguseid linnavolinikke ja linnavalitsuse liikmeid, kes tunnevad väga hästi avaliku sektori toimimise põhimõtteid.

Valimisliidu liikmed valisid oma koosolekul esinumbriks ja linnapea kandidaadiks praeguse meeri Romek Kosenkraniuse ja volikogu esimehe kandidaadiks kunagise volikogu esimehe Vahur Mäe. Ankrumeheks on endine abilinnapea Rainer Aavik. Nimekirjas on Pärnu planeeringute abilinnapea Silver Smeljanski, rahanduse abimeer Meelis Kukk, Toomas Rapp, Kaja Martinson, Tarmo Vanamõisa, Olav Karulin, Elmo Joa, Kristel Voltenberg, Ats Rääk, Teet Kurs, Toomas Aaviste, Toivo Riimaa, Jaanus Mäe, Anne Kaare, Tarvi Markson, Eerik Hannus, Jaana Junson, Enn Rähn, Jana Kivi, Marju Trumsi, Daisi Sprenk, Ülli Kont, Sander Kilk ja Eino-Jüri Laarmann.

„Läheme valimistele kogukonnast ja Pärnust hoolivate inimeste nimekirjaga. Ütlen liialdamata, et tegemist on suurepäraste inimestega, kellele on oluline Pärnu tulevik,“ ütles esinumber Kosenkranius, lisades, et valimisliidu tunnuslauseks on „Meie kõigi Pärnu“.

Oma programmi avaldab valimisliit 8. septembril.

Lisainfo: Vahur Mäe, telefon 5660 8532

 

Foto: Eerik Hannus